چراغ خطی توکار بدون لبه

خرید انواع چراغ خطی، مدل‌ها و تنوع

یکی از جدیدترین المان‌های نورپردازی در عصر حاضر نورپردازی خطی یا لینیر لایتینگ است که به کمک چراغ‌های خطی میسر می‌شود. استفاده انواع چراغ خطی برای ایجاد تنوع در طرح، رنگ و مدل نورپردازی باعث شده است طرح‌های بی بدیلی از نورپردازی را در دکوراسیون داخلی و خارجی ساختمان‌ها داشته باشیم. شرکت توسعه افرزا هوراد به عنوان یکی از شرکت‌های با سابقه در طراحی و اجرای انواع نورپردازی نما، نورپردازی داخلی، نصب و اجرای انواع چراغ خطی، آسمان مجازی سقف کشسان در توسعه این نوع نورپردازی فعالیت می‌کند و بیش از 300 پروژه موفق را اجرا نموده است. اگر به دنبال خرید انواع چراغ خطی و مدل‌های متنوع چراغ خطی هستید با ما در این مطلب همراه باشید تا علاوه بر آشنایی با انواع نورپردازی خطی با کاربرد، انواع و راهنمای خرید این نوع چراغ آشنا شوید.

پیش از پرداختن به هر چیزی لازم است ابتدا شما عزیزان را با اهمیت نورپردازی و سپس چیستی نورپردازی چراغ خطی آشنا نماییم. آشنایی با این نوع نورپردازی و انواع چراغ خطی می‌تواند به شما کمک کند نیازهای نورپردازی محیط خود را بهتر شناخته و در انتخاب و خرید چراغ خطی خود آگاه‌‌تر عمل نمایید.

 

چراغ خطی

اهمیت نورپردازی در دکوراسیون 

در عصر جدید نورپردازی بخش مهمی از دکوراسیون به خصوص دکوراسیون داخلی را تشکیل می‌دهد. در گذشته فعالیت‌های انسان با تاریک شدن هوا به شدت کاهش می‌یافت اما کم کم درک حضور نور در تاریکی و قابلیت‌های آن باعث شد مسیر جدیدی برای پیشرفت انسان برای استفاده از زمان خود در شب پیدا شود. از زمانی که انسان شروع به استفاده از زمان خود در شب نمود لزوم روشن نمودن محیط در تاریکی بیش از بیش مورد توجه قرار گرفت. خلق چراغ‌ها و استفاده از انرژی‌های مختلف برای روشن نمودن محیط باعث گردید مخترعین بسیاری در صدد خلق عناصر جدید برای روشنایی گردند. گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی پدیده‌های جدیدی همچون برق و لامپ را به زندگی انسان هدیه نمود که توانست به بشر کمک کند تا شب را نیز همچون روز برای خود روشن نماید. در عصر حاضر نورپردازی برای روشنایی یک امر بدیهی است اما آنچه که نورپردازی را مهمتر نموده است اهمیت آن در دکوراسیون داخلی و نمای ساختمانی است که باعث افزایش تقاضا برای راه اندازی و خلق عناصر نوری جدید گردیده است.

امروزه نورپردازی نمای ساختمان به خصوص ساختمان‌های تجاری، فروشگاهی، اقامتی، فرودگاهی، حتی مذهبی وعمومی همه و همه عامل اصلی جذب مخاطب است. برای شما پا گذاشتن به سینمایی که ساختمان آن با نورپردازی‌های جذاب نماسازی شده است بسیار جذاب‌‌تر از پا گذاشتن به سینمایی است که صرفا فضای روشنی دارد.  پس ثابت شده است که نورپردازی به شدت روی جذب مشتری تاثیر گذار است در نتیجه اگر در فکر راه اندازی و یا توسعه کسب و کار خود حتی به عنوان یک دفتر یا مغازه کوچک هستید لازم است به این نکته توجه ویژه‌ای داشته باشید. آنچه یک نمای جذاب می‌تواند در جذب مشتری انجام دهد یک فروشنده حرفه‌ای هر گز نمی‌تواند.

نورپردازی نما علاوه بر اماکن تجاری و عمومی در اماکن مسکونی نیز بسیار حائز اهمیت است. یک نورپردازی حرفه‌ای می‌تواند علاوه بر ایجاد حس و حال خوب در ساکنان باعث شود تا حد زیادی در سرانه مصرف برق خانوار نیز صرفه جویی گردد.

یکی از مهمترین المان‌های نورپردازی جدید استفاده از نور خطی است که به کمک چراغ‌های خطی ایجاد می‌شود. استفاده از چراغ خطی در دکوراسیون داخلی و دکور نمای ساختمان مانند یک انقلاب در نورپردازی بوده است. این نوع نورپردازی امکان اجرای طراحی‌های متنوع با بازدهی نوری گسترده‌ای را فراهم آورده است که لازم است بیشتر با آن آشنا شوید. قصد داریم در این مطلب بیشتر با چراغ‌های خطی و انواع آن آشنا شویم. اگر به دنبال خرید چراغ خطی و اجرای نورپردازی نور خطی هستید با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

 

نورپردازی نور خطی

چراغ خطی چیست؟ 

چراغ خطی ( به انگلیسی: linear lighting) به عنوان یکی از المان‌های مدرن سیستم‌های روشنایی شناخته می‌شود که بازدهی نوری بالاتری نسبت به سیستم‌های نورپردازی قدیمی دارد. چراغ‌های خطی همانطور که از نام آن پیداست نوری پیوسته به صورت یک خط باریک در یک منطقه باریک منتشر می‌کند اما با وجود باریک بودن و فضای کمی که اشغال می‌کند محدوده وسیعی را روشنایی می‌بخشد. این چراغ‌ها از نظر ظاهری مستطیل شکل هستند و یک بدنه ساده و بدون ضخامت دارند که با توجه به کاربرد درون محفظه‌های مختلفی قرار می‌گیرند. ضخامت این لامپ‌ها با توجه به کاربردی که دارد می‌تواند متفاوت باشد. نور خطی که نورپردازی خطی در اختیار شما قرار می‌دهد علاوه بر اینکه نور دهی بیشتر را ایجاد می‌کند طول عمر بیشتر و دامنه نوری گسترده تری را نیز به وجود می‌آورد که لازمه نورپردازی در محیط‌های بزرگتر است. محیط‌های بزرگ نیازمند چراغ‌هایی هستند که بتوان یک نور مستمر و گسترده در آنها به وجود آورد در گذشته چراغ‌های نقطه‌ای که بیشتر یک دایره کوچک را نورپردازی می‌کرد مورد استفاده بود که منجر به استفاده در تعداد زیاد می‌شد اما ظهور چراغ‌های خطی بر این مشکل غلبه نمود و دیگر نیاز به استفاده از چندین چراغ در محیط‌های بزرگ برای روشنایی نیست.

یکی از مهمترین جایگاه‌های کاربرد چراغ خطی کاربرد آن در سقف کاذب، آسمان مجازی و سقف‌های کشسان است که یک ایده بسیار ایده آل برای اجرای طرح‌های محتلف در دکوراسیون‌های روز است.

تاریخچه نورپردازی خطی 

اگر نگاهی به ساختمان‌های قدیمی داشته باشید لامپ‌ها اغلب به شکل حباب‌های گرد یا گلابی شکل بودند و در تعداد کمتری به شکل لوله‌هایی  (به اصطلاح مهتابی) که به لامپ‌های فلورسنت مشهور بودند مورد استفاده قرار می‌گرفتند. برای روشن شدن محیط‌های بزرگتر اغلب حباب این نوع لامپ‌ها بزرگتر می‌شد یا چندین مهتابی در کنار هم قرار می‌گرفتند که به همان اندازه مصرف انرژی آنها نیز بیشتر می‌گردید. در محیط‌های بزرگ چندین لامپ حبابی از سقف آویزان بود که باعث ظهور لوسترها گردید. لوسترها بیشتر جنبه تزیینی داشتند تا جنبه روشنایی چون لوسترها متشکل از چندین لامپ بودند که مصرف انرژی را تا حد زیادی افزایش می‌دادند.

 

تاریخچه نورپردازی خطی

پدیده نور خطی برای اولین بار در دهه 1950 میلادی به کمک لامپ‌های فلورسنت به شکل لوله‌هایی در محیط‌های صنعتی آغاز گردید . این نوع لامپ‌های لوله‌ای که در نزد ایرانیان به مهتابی شهرت دارد برای نوردهی در محیط‌های بزرگ به کار گرفته می‌شد و اغلب چندتایی در کنار هم روی دیوار یا سقف تعبیه می‌گردید. استفاده از مهتابی به عنوان یکی از اولین جلوه‌های نورهای خطی در محیط‌های بزرگ تنها راه روشنایی بود که هزینه‌های زیادی را تحمیل می‌نمود کم کم با پیشرفت تکنولوژی و ظهور لامپ‌های کم مصرف، استفاده از چراغ‌های خطی مسیر جدیدی را در پیش گرفت. ظهور چراغ‌های ال‌ای دی در اوایل دهه 2000 میلادی باعث تحول عظیمی در صنعت نورپردازی گردید. ال‌ای دی‌ها علاوه بر تامین نور بیشتر برای محیط برق کمتری مصرف می‌کنند و انعطاف پذیری بالایی برای اجرا در هر زاویه‌ای را دارند.

نورپردازی با چراغ خطی

نورپردازی داخلی و نورپردازی نمای محیط‌های بزرگ به خصوص نورپردازی در محیط‌های صنعتی، تجاری و حتی مسکونی بزرگ با روش‌های متنوعی انجام می‌شود اما استفاده از چراغ‌های خطی برای این نورپردازی‌ها الزامی هستند. نورپردازی خطی اغلب به کمک رشته‌های اس ام دی (SMD) یا ال‌ای دی (LED) که به صورت خط‌های صاف و یکدستی از لامپ‌های کوچک هستند که نور تولید می‌کنند به صورت ریسه یا خط در کنار هم قرار گرفته اند. که با توجه به جنس بدنه‌ای که این لامپ‌های کوچک را احاطه کرده اند سخت یا منعطف هستند و به کاربران اجازه می‌دهند از آنها فراخور نیاز محیط استفاده نمایند. از این نوع نورپردازی به خصوص در نمای ساختمانی و سقف‌های کشسان استفاده می‌شود که نوری یکدست را به نمایش می‌گذارد.

امروزه چراغ‌های خطی نسبت به سایر لامپ‌ها و چراغ‌ها مخاطبین بیشتری دارد زیرا علاوه بر آنچه که گفته شد استفاده از این نوع چراغ دست نورپرداز و دکوراتور را در خلق یک نورپردازی جذاب باز می‌گذارد و شما می‌توانید طرح‌های متنوعی را پیاده نمایید. اگر به دنبال خلق یک فضای لوکس و مدرن هستید پیشنهاد ما به شما خرید چراغ خطی و پیاده سازی لامپ های چراغ خطی در فضای کاربردیتان است.

نورپردازی با چراغ خطی

ویژگی‌های چراغ‌های خطی (linear lighthing

همانطور که گفته شد چراغ‌های خطی دارای مزایای بسیاری نسبت به چراغ‌های قدیمی است که باعث افزایش روز افزون تقاضای آنها در بازار است. امروزه محیط‌های بزرگ اعم از مسکونی، تجاری، مذهبی، تاریخی، نمایشگاهی، اداری، فروشگاهی، فرودگاهی، بیمارستانی و … همه و همه برای نورپردازی خود به دنبال چراغ‌های خطی هستند که باعث شده است خرید چراغ خطی افزایش چشمگیری داشته باشد. در اینجا به اختصار برخی از این مزایای آن را با هم مرور می‌کنیم:

  • دامنه نوری گسترده‌‌تر نسبت به سایر چراغ ها
  • استفاده از تعدادی محدود چراغ به جای چندین چراغ در محیط
  • بازدهی نور بیشتر نسبت به چراغ‌های قدیمی‌تر
  • انعطاف پذیری در دکوراسیون برای خلق دکوری متناسب با نیاز مجموعه
  • کاهش چشمگیر مصرف انرژی نسبت به چراغ‌های قدیمی
  • کاربرد لامپ‌های LED کم مصرف برای صرفه جویی انرژی
  • تنوع رنگی متنوع متناسب با رنگ دکوراسیون مورد نظر
  • طول متغیر چراغ و توانایی انتخاب ابعاد متناسب با نیاز محیط
  • تنوع بالای محصول برای نصب و راه اندازی
  • نورپردازی یکدست و بدون لکه گرفتگی موضعی
  • طول عمر بالا و قابلیت احیای لامپ‌ها یا لاین‌های خراب

اگر به دنبال خرید چراغ خطی یا در فکر اجرای و راه اندازی نورپردازی خطی در طرح‌ها و مدل‌های مختلف هستید شرکت توسعه افراز هوراد مجری نصب و راه اندازی چراغ‌های خطی، اجرای سقف کشسان و نورپردازی نما در ایران با مجرب ترین کادر و تجربه‌ای ده ساله می‌تواند به شما در این زمینه خدمات و مشاوره ارائه نماید تا بتوانید بهترین‌ها را برای خود انتخاب نمایید.

خرید انواع چراغ خطی (linear lighthing)

همانطور که گفته شد چراغ‌های خطی گستردگی بسیاری در کاربرد به عنوان المان‌های نورپردازی در محیط دارند. این کاربرد وسیع باعث ایجاد تنوع بسیاری در نوع چراغ و نحوه اجرای نورپردازی خطی گردیده است. به طور کل چراغ‌های خطی بر دو دسته طبقه بندی می‌گردند یکی بر اساس نوع چراغ و دیگری بر اساس نحوه اجرای نورپردازی و نصب چراغ خطی است که در اینجا به معرفی هریک از آنها می‌پردازیم تا در هنگام خرید انواع چراغ خطی اطلاعات بیشتری درباره آنها داشته باشید.

چراغ خطی بر اساس منبع نور 

چراغ‌های خطی براساس نوع منبع نور تفاوت‌هایی با هم دارند. در گذشته اغلب از رشته‌های متشکل از چراغ LED معمولی به وجود می‌آمدند که دامنه نوری کمی داشتند اما با پیشرفت تکنولوژی نوع جدیدی از لامپ‌های LED پا به عرصه گذاشت و به تولید انبوه رسید که علاوه بر گسترده‌‌تر کردن دامنه نوری مصرف انرژی را نیز به حد زیادی کاهش می‌داد. این نوع چراغ به عنوان لامپ اس‌ام‌دی (SMD) شناخته می‌شود که لامپ‌های ال‌ای‌دی امروزی یکی از زیرشاخه‌های این نوع چراغ است. SMD مخفف واژه Suerface Mounted Device به معنای قطعات نصب شده در کنار هم هستند. اس ام دی‌ها نصب لامپ‌های پیش ساخته به مدار چاپی لحیم شده هستند که به صورت چندتایی در کنار هم قرار میگیرند و امکان ایجاد تنوع رنگی و بالا بردن کیفیت و وضوح نور را فراهم می‌کند. این نوع لامپ‌ها در نوع خطی به صورت خط‌های صاف و یکدستی از لامپ‌های کوچک در کنار هم که بر روی بردهای الکتریکی لحیم شده اند را شامل می‌شود. امروزه در بازار این نوع دسته بندی چراغ اغلب مورد توجه خریداران نیست شما بیشتر نام ال‌ای دی را می‌شنوید و به هنگام خرید عباراتی همچون خرید ریسه‌های ال‌ای دی، خرید چراغ ال‌ای دی، خرید چراغ خطی ال‌ای دی را به کار می‌برید.

اما در اصل ریسه‌های ال‌ای دی نوعی از چراغ‌های SMD هستند که تنوع بسیاری در میان چراغ‌های کاربردی کم مصرف دارند و به لامپ‌های هالوژنی نیز مشهور هستند.

 

چراغ خطی بر اساس منبع نور

خرید انواع چراغ خطی بر اساس نوع نصب و اجرا 

حالا می‌پردازیم به مهمترین دسته بندی چراغ‌های خطی که برای خریداران چراغ خطی حائز اهمیت بسیاری است یعنی انواع چراغ خطی بر اساس نوع نصب آنها. چراغ‌های خطی به طور کل به سه صورت در دکوراسیون نصب و اجرا می‌شوند. چراغ‌های خطی تو کار با توجه به نوع دکوراسیون و فضایی که به کار گرفته می‌شوند در سه حالت چراغ خطی توکار، چراغ خطی روکار و چراغ خطی آویز نصب می‌شوند که برخی از آنها خود به زیر دسته‌های متفاوتی تقسیم می‌شوند.

چراغ خطی توکار 

چراغ خطی توکار به معنی جاسازی چراغ در دل دکوراسیون است به گونه‌ای که این چراغ به عنوان بخش تفکیک ناپذیری در دیوار یا سقف دکوراسیون نصب می‌شود. این نوع نصب اغلب در دکوراسیون داخلی کاربرد دارد و به دو شکل چراغ خطی توکار بدون لبه یا چراغ خطی فریم لس و چراغ خطی توکار لبه دار  شناخته می‌شوند. چراغ‌های خطی توکار اغلب در سقف‌های کاذب مانند کناف اجرا می‌شود و بر اساس نوع معماری می‌توان لبه دار یا بدون لبه بودن آن را انتخاب نمود.

قیمت چراغ خطی توکار به دلیل اجرای آن در روند دکوراسیون نسبت به سایر چراغ‌های خطی کمی بیشتر است. لازم است خرید چراغ خطی توکار زیر نظر دکوراتور انجام گردد زیرا ابعاد چراغ خطی توکار از مهمترین بخش‌هایی است که در هنگام خرید باید به آن توجه شود.

  • چراغ خطی توکار بدون لبه (فریم لس)

فریم لس به معنای بدون لبه است که به آن بدون فریم (قاب) نیز گفته می‌شود در این نوع چراغ لبه‌های آن حذف شده و به عنوان یک بخش تفکیک ناپذیر از سطح تعبیه می‌گردد. اغلب چراغ‌های خطی دارای فریمی برای اتصال هستند که در نوع فریم لس این قاب وجود ندارد و پنل‌های نوری در دل خود دکوراسیون نصب می‌شوند. این مدل تنها در زمان ساخت دکوراسیون به خصوص دکوراسیون داخلی قابل اجراست.

  • چراغ خطی توکار دفنی

یکی از چراغ‌های خطی توکار چراغ‌های خطی دفنی هستند که به جای سقف در کف ساختمان‌های تعبیه می‌گردند. اغلب به عنوان راهنما و نشانه گر بر روی زمین اجرا می‌شوند. این نوع چراغ لازم است محفظه‌ای محکم در برابر رطوبت و گرد و غبار و ضربه‌های فیزیکی داشته باشد.

  • چراغ خطی روکار

چراغ‌های خطی روکار همانطور که از نام آن پیداست بر روی کار تعبیه می‌شوند و راهکار مناسبی برای نماسازی در ساختمان‌های پیش ساخته است. از این نوع چراغ برای ایجاد فضاهای مینیمال و مدرن استفاده می‌شود. چراغ خطی روکار می‌تواند به شما علاوه بر دکوراتیو نمودن فضا در تامین نور مورد نیاز محیط کمک نماید. این نوع چراغ به آسانی در هر فضایی قابلیت پیچ شدن دارد. قیمت چراغ خطی روکار با توجه به هزینه نصب آن نسبت به چراغ خطی توکار کمتر خواهد بود.

  • چراغ خطی آویز

چراغ خطی آویز یکی از مهمترین منابع نوری در دفاتر و محیط‌هایی با سقف بلند هستند. این نوع چراغ علاوه بر نوردهی می‌تواند جلوه بی نظیری را به دلیل آویز بودن از سقف ایجاد نماید. از این نوع چراغ خطی آویز به عنوان المان دکوراتیو استفاده می‌شود.

 

 

راهنمای خرید انواع چراغ خطی

چراغ‌های خطی دارای تنوع گسترده‌ای هستند که پیش از خرید لازم است با مشاورین درباره نوع فضا و کاربردی که مدنظرتان است مشورت نمایید. در اینجا چند نکته مهم برای خرید انواع چراغ خطی آورده شده است.

  • طراحی و اجرا و نصب چراغ خطی توسط متخصصین حرفه ای
  • مشاوره با تکنسین‌های حرفه‌ای و پیاده سازی طرح دکور پیش از خرید
  • مشخص نمودن نوع کاربرد چراغ خطی به دلیل تنوع گسترده انواع چراغ خطی
  • تعیین دلیل استفاده از چراغ خطی در دکوراسیون: دکوراتیو بودن یا نوردهی
  • مشخص نمودن روکار یا توکار بودن چراغ‌های مورد نیاز برای دکوراسیون
  • انتخاب قطعات با کیفیت بالا و لامپ‌هایی با نوردهی مناسب با فضای مورد نظر
  • انتخاب اندازه، رنگ و شار نور متناسب با محیط مورد نظر برای نورپردازی
  • انتخاب یک برند معتبر برای خرید چراغ‌های خطی با گارانتی و ضمانت کالا
  • برآرود هزینه با در نظر گرفتن قیمت خرید، نصب و راه اندازی چراغ خطی

توجه داشته باشید که قیمت تمام شده را تنها با قیمت خرید چراغ خطی نسنجید، میزان صرفه جویی برق در درازمدت و هزینه نصب، گارانتی و … را هم لحاظ نمایید تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

نصب و راه اندازی چراخ خطی در شرکت توسعه افراز هوراد 

توسعه افراز هوراد ارائه دهنده خدمات نورپردازی و سقف‌های کشسان در تهران است که توانسته است در بخش نمای صنعت ساختمان با بهره گیری از متخصصین حرفه‌ای و خلاق خدمات نوینی را در 9 سال گذشته عرضه نماید. این شرکت بالغ بر 300 پروژه نورپردازی موفق را از صفر تا صد طراحی و اجرا نموده است. تمامی پروژه‌های نوسعه افراز توسط متخصصین حرفه‌ای انجام می‌شود. طراحی و تولید چراغ‌های خطی دکوراتیو متناسب با نیاز مجموعه شما برای نورپردازی خطی یکی از اصلی ترین تخصص‌های این مجموعه است. شما عزیزان می‌توانید برای آشنایی و دریافت مشاوره با متخصصان ما تماس بگیرید.

 

Rate this post